Școala de Gândire Critică CHALLENGER

Descrierea programului "Școala de Gândire Critică CHALLENGER", 2021.
Campania de recrutare, 2018.
Campania de recrutare, 2021.
Lansarea ediției 7 a programului CHALLENGER, 2019.
CHALLENGER recrutează participanți pentru EDIȚIA 8!
Știri recente

CHALLENGER recrutează participanți pentru EDIȚIA 8!

DE CE CHALLENGER? CHALLENGER reprezintă un program cu durata de un an, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții pentru problemele cu care se confruntă. 

Acceptă provocarea! CHALLENGER 7 recrutează

Ce este CHALLENGER? Challenger reprezintă un program cu durata de un an, ce oferă un set de instruiri tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții reale.

Tinerii elaborează strategii de dezvoltare a satului Scoreni

Programul CHALLENGER – Școala de Dezbateri, ediția a VI-a și-a propus inițierea participanților în elaborarea strategiilor de dezvoltare a satului Scoreni din raionul Strășeni – localitate cu un potențial turistic și economic ridicat și locuitori implicați activ.

Tinerii de la Challenger dezvoltă proiecte

Pe lângă cele trei etape ale programului, participanţii CHALLENGER au fost implicaţi în alte proiecte. Toate activităţile CHALLENGER urmăresc aceleaşi principii:

Mai multe știri