Școala de Gândire Critică CHALLENGER

Descrierea programului "Școala de Gândire Critică CHALLENGER", 2021.
Campania de recrutare, 2018.
Campania de recrutare, 2021.
Lansarea ediției 7 a programului CHALLENGER, 2019.
Evenimentul de lansare Challenger, ediția a 9-a
Știri recente

Evenimentul de lansare Challenger, ediția a 9-a

În urma celor 330 de aplicări au fost aleși peste 110 tineri vorbitori de limbă română și rusă, care au acceptat provocarea și s-au alăturat celui mai dinamic și interactiv program pentru tineri din Moldova!

CHALLENGER recrutează participanți pentru ediția a 9-a!

Școala de gândire critică „Challenger” este un program cu durata de un an, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Doritorii de a participa în cadrul programului sunt încurajați să completeze formularul de aplicare, până pe 25 ianuarie.

CHALLENGER recrutează participanți pentru EDIȚIA 8!

DE CE CHALLENGER? CHALLENGER reprezintă un program cu durata de un an, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții pentru problemele cu care se confruntă. 

Acceptă provocarea! CHALLENGER 7 recrutează

Ce este CHALLENGER? Challenger reprezintă un program cu durata de un an, ce oferă un set de instruiri tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții reale.

Mai multe știri