Organizații

Primăria MEA

Platforma comunitară - Primăria Mea își dorește un Chișinău confortabil, accesibil și frumos. De 5 ani, explică și analizează activitatea APL din Chișinău și suburbiile Codru și Durlești. Organizația scrie accesibil și implică cetățenii în activitățile sale. Consideră că, atunci când locuitorii urmăresc ce fac autoritățile și se implică în procesele decizionale, calitatea deciziilor și a vieții, în general, crește. Un oraș bun este un efort comun!

www.primariamea.md

deFacto

Proiectul deFacto este o platformă online care vine să informeze alegătorii despre atribuțiile politicienilor aleși și urmărește cât de responsabili și deschiși sunt aceștia față de cetățeni. Credem că putem ajuta alegătorii să-și ajusteze așteptările privind competențele pe care le au politicienii aleși. Iar prin monitorizarea activității și gradului de responsabilitate a acestora, alegătorii vor putea face o alegere mai informată.

www.defacto.md

Guvernul Meu

Guvernul Meu este o asociație obștească, formată în 2021 de către absolvenții ediției șase a programului Challenger. Asociația își propune să aducă tinerii mai aproape de Guvern, iar Guvernul - mai aproape de necesitățile reale ale tinerilor, prin crearea unui spațiu comun de comunicare.

www.guvernul-meu.md

Challenger Plus (+)

Challenger (+) reprezintă un hub de dezvoltare personală și networking, destinat absolvenților programului pentru a dezvolta proiecte și activități în spiritul și filosofia Challenger.

www.challenger.md